• Spectrium te Sneek

  In opdracht van Spectrium hebben we de Julianaschool in Sneek uitgebreid met twee lokalen. De nieuwe architectuur heeft dezelfde rijkdom in metselwerk gekregen als de oorspronkelijke school uit het begin van de twintigste eeuw. De aanbouw is inventief en functioneel met het bestaande gebouw verweven.

      

 • Praktijkopleiding Bouw te Heerenveen

  De Praktijkopleiding Bouw gaat in Heerenveen een nieuwe bouwschool realiseren. De interactie met de naastgelegen andere scholen levert een ontwerp op van vier verdiepingen op een hoge, transparante onderbouw van praktijkruimten. Door middel van proefmuren wordt de gevel dynamisch in de tijd.

   

 • Woongroep Marenland te Appingedam

  De nog jonge basisschool Olingertil in Appingedam zal worden omgebouwd en uitgebreid tot een Brede School. Aan de hand van modellen is door een uitgebreide werkgroep een keuze gedaan voor de functionaliteit en de nieuwe architectuur. Dat levert in gebruik en beeld een heel nieuwe school op.


   

 • ZuidOostZorg te Drachten

  ZuidOostZorg gaat aan de voorzijde van Bertilla een multifunctioneel gebouw voor kantoor- en onderwijsvoorzieningen bouwen. Naast Het Nieuwe Werken komt hier Het Nieuwe Leren. Door workshops met studenten van hbo, mbo en vmbo werkt het inspirerend.