• S. van Sluis Beheer BV te Harlingen

  De North Line is een zeewaardig motorschip en het paradepaardje van Jachtwerf Zevenhuizen. In de scheepswerf in Harlingen is ruimte voor bouwen en opslag op een geheel onderheide en verwarmde betonvloer. De zuidgevel heeft een scheepsdek met gangboord en brug.


   

 • Gemeente Menaldumadeel te Menaldum

  De ervaring met de brandweerkazernes van Beilen, Damwoude en Franeker kwam goed van pas bij het compacte concept van Menaldum. Het gebouw heeft een gesloten gedeelte voor de auto's en een zich naar de weg openende, in het water spiegelende gevel van de kantine van de brandweerlieden.

   

 • Faber International BV te Heerenveen

  Faber Haarden heeft in Heerenveen een markante showroom, kantoren en magazijnen. Bij de uitbreiding is een nieuw markant element toegevoegd, ditmaal niet horizontaal maar verticaal accentuerend. Het dakterras biedt een prachtige oplossing voor de expositie van buitenhaarden.

      

 • Hellema Hallum BV te Hallum

  In de afgelopen decennia is een nieuwe koekjesfabriek gebouwd volgens de normen van HACCP en de keurmeesteressen van Marks and Spencer. Opslag grondstoffen, mengerij, overhal, inpakhal en opslag gereed product zijn in één logistieke stroom vormgegeven en landschappelijk ingepast.